Vodenje spletnega marketinga

Storitev vodenja spletnega marketinga se osredotoča na strateško načrtovanje, izvajanje in optimizacijo digitalnih marketinških akcij, s katerimi pomagam podjetjem izboljšati spletno prisotnost, povečati promet na spletnih mestih in spodbujati prodajo.

Zaradi obsežnosti dela lahko sprejmem le eno večjo stranko, ki ji lahko v celoti zagotovim podporo pri vodenju spletnega marketinga ter namenim večino mojega časa.

Vodenje digitalnega marketinga

Kaj lahko ponudim v sklopu vodenja spletnega marketinga?

Optimizacija spletnih strani – SEO: Z izvedbo kakovostne SEO optimizacije spletnih strani vam pomagam, da dosežete visoke uvrstitve v iskalnih rezultatih Google, kar neposredno vpliva na povečanje organskega prometa in spletne prodaje. Ta pristop vključuje analizo ključnih besed, optimizacijo vsebine, tehnično izboljšanje spletnega mesta in izgradnjo kakovostnih povratnih povezav. S tem sistematično krepimo vašo spletno prisotnost in pospešujemo rast vašega poslovanja na spletu.

Email marketing: Zagotavljam učinkovito prodajno komunikacijo z obstoječimi in potencialnimi strankami s pomočjo personaliziranih e-poštnih sporočil, ki povečujejo prodajo, obveščajo o novostih in krepijo zvestobo strank. Email marketing vam olajšam z uporabo profesionalnih orodij in vam nudim kar 50% cenejše ter bolj učinkovito pošiljanje emailov (kot Mailchimp in ostali…) z uporabo najnovejše Amazon storitve, Amazon SES v povezavi z Matic – marketinško avtomatizacijo.

Oglaševanje: Nudim Linkedin, Google in Facebook oglaševanje. S tem pomagam podjetjem doseči večjo vidljivost, ciljati specifične ciljne skupine in povečati prodajo z uporabo učinkovitih oglaševalskih akcij na teh priljubljenih platformah.

Lead generation: Implementiram učinkovt in preizkušen sistem za generiranje kontaktov v vaše podjetje, ki je v skladu z GDPR. S tem pridobimo kontaktne podatke ciljnih kupcev, ki jih nato z uporabo različnih marketinških kanalov pretvorimo v zveste stranke.

Vsebinski marketing: Pripravim strateški pristop k ustvarjanju, distribuciji in promociji dragocenih, relevantnih in doslednih vsebin, s ciljem privabiti in zadržati določeno ciljno občinstvo ter vzpodbuditi zanimanje, ki vodi do uspešne spletne prodaje.

Spletna analitika: Uvedem ključna analitična orodja za merjenje uspešnosti spletnega marketinga. To omogoča neprestano izboljševanje digitalnih strategij za povečanje prodaje in učinkovitosti. Z integracijo teh orodij pridobimo dragocene vpoglede, ki nam pomagajo optimizirati in prilagajati naše pristope za doseganje boljših rezultatov.

Marketinška avtomatizacija: Pripravim in implementiram celotno marketinškp avtomatizacijo, ki predstavlja informacijsko rešitev, ki združuje orodja za spremljanje uporabniškega obnašanja na spletu, učinkovito komunikacijo in vzpostavljanje osebnih odnosov na enem mestu. Ta sistem vam pomaga upravljati z zainteresiranimi kontakti, bolj znanimi kot lead nurturing, s čimer potencialne stranke na strukturiran način usmerjate skozi prodajni lijak ali njihovo nakupno pot.

Growthacking spletne strani: Spletno stran ali trgovino opremim s preizkušenimi prodajnimi taktikami z namenom pospeševanja prodaje. Optimiziram prodajne strani ter nakupni proces in implementiram napredne prodajne strategije, ki povečujejo konverzije, rast in uspešnost vašega spletnega poslovanja.

Napredna uporaba AI: Z integracijo naprednih umetno-inteligentnih rešitev lahko bistveno izboljšam poslovanje vašega podjetja. Poleg klepetalnih sistemov, kot je Chat GPT, umetna inteligenca ponuja številne druge inovativne tehnologije, ki poenostavljajo in optimizirajo različne naloge v digitalnem okolju. Ta pristop vam bo pomagal povečati učinkovitost in konkurenčnost vašega podjetja na trgu.

Večjezičnost spletne strani: S pripravo učinkovitih strategij za lokalizacijo spletnih strani v različne jezike omogočam lažji vstop na mednarodne trge. Ta pristop zagotavlja boljšo razumljivost in dostopnost vaše vsebine za širšo publiko, hkrati pa postavlja trdne temelje, na katerih bo podjetje lahko gradilo svojo poslovno rast.

Pošljite povpraševanje

Začnite z uspešno digitalno marketinško strategijo – Pošljite povpraševanje in se dogovorimo za sestanek.

Error: Contact form not found.