Zakonodaja in seminarji

Kadrovsko delo in računovodstvo

Mednarodne izkušnje

Prodajna usmerjenost

Hitro doseganje rezultatov

Podjetno razmišljanje

Digitalne storitve za vašo spletno prodajo

Prilagodljive, inovativne in zanesljive rešitve za vaš poslovni uspeh v digitalnem svetu.

Vodenje spletnega marketinga

Z bogatimi izkušnjami z delom v digitalnem marketingu in IT oddelkih, kjer sem vodil že večje portale in trgovine, vam lahko pomagam do uspešnega poslovanja preko spleta.

Optimizacija spletnih strani SEO

Sem specializiran za optimizacijo spletnih strani ter trgovin, kar pomeni, da lahko vašo spletno stran izboljšamo na vseh ključnih področjih ter povišam prodajo.

Izdelava spletnih strani in trgovin

Izdelujem vrhunske spletne strani in trgovine z uporabo wordpress platforme, ki imajo poudarek na prodaji. V njih so preverjeni elementi, ki delujejo ter zvišujejo prodajo.

Prednosti sodelovanja

Ko izbirate partnerja za digitalni marketing, si želite nekoga, ki bo prinesel rezultate in izpolnil vaša pričakovanja. Tu je nekaj ključnih prednosti sodelovanja z menoj:

Izboljšanje notranjih procesov: Poleg zunanjih rešitev lahko svoje znanje in izkušnje uporabim tudi za izboljšanje notranjih procesov, povezanih z digitalnim marketingom. S tem pomagam podjetjem optimizirati svoje delovanje, kar vodi do večje učinkovitosti in znižanja stroškov.

Merljivi rezultati: Osredotočam se na doseganje merljivih rezultatov, ki jih vodstveni kader lahko enostavno spremlja in razume. Z uporabo analitičnih orodij zagotavljam preglednost in redno poročanje o ključnih kazalnikih uspešnosti, kar omogoča nenehno optimizacijo in izboljšanje.

Strateško razmišljanje: Kot nekdo z izkušnjami pri delu z vodstvenimi kadri razumem pomen strateškega načrtovanja in ciljno usmerjenega pristopa. Pri oblikovanju digitalnih strategij upoštevam dolgoročne cilje vašega podjetja, kar pripomore k uspešni rasti in konkurenčni prednosti.

Izobraževanje in podpora ekipi: Svoje znanje in izkušnje bom delil z vašo notranjo ekipo, da bodo tudi oni razumeli digitalne strategije in taktike. To bo pripomoglo k boljšemu sodelovanju in usklajenosti med nami, kar bo vodilo do boljših rezultatov.

Usklajenost s cilji podjetja: Pri sodelovanju s strankami se zavzemam za popolno usklajenost z njihovimi poslovnimi cilji in vrednotami. Tako zagotavljam, da so vsi digitalni marketing projekti usmerjeni v podporo širših ciljev podjetja in povečanje njegove vrednosti.

Osebni pristop: Vsako podjetje je edinstveno, zato vsakemu projektu pristopim individualno. Pred začetkom dela se posvetujem s strankami, da bolje razumem njihove potrebe, cilje in želje. Na ta način zagotavljam, da bodo rešitve, ki jih ponudim, prilagojene in učinkovite.

Zadnji večji ambiciozni projekti

Sodelujem s podjetji, ki potrebujejo dolgoročno podporo ter imajo velike izzive, ki jih želijo rešiti.

asdasdasd

Vodilno slovensko podjetje na področju izobraževanj za podjetja in ustanove.

asdasdasd

adasdasd

Razvoj spletne trgovine in optimizacija spletne trgovine na več trgih.

sdasdasd

sdasdasd

Pomočnik pri pripravi in izvajanju javnih
naročil za naročnike in ponudnike.

Pošljite povpraševanje

Začnite z uspešno digitalno marketinško strategijo – Pošljite povpraševanje in se dogovorimo za sestanek.

Error: Contact form not found.