Spletna trgovina Gogashop

optimizacija spletne strani gogashop

gogashop.com | gogashop.com/hr

Ustanovil sem svojo spletno trgovino z namenom preizkušanja novih pristopov v digitalnem svetu ter pridobivanja vpogleda v delovanje in ustvarjanje profitabilne spletne trgovine. Tako sem lahko bolje razumel potrebe strank in jim ponudil inovativne in učinkovite rešitve.

Iz začetnega preizkusnega okolja se je v treh letih razvila dobro optimizirana spletna trgovina, ki posluje tudi na Hrvaškem. Kljub temu, da spletna trgovina prinaša dobiček, ostaja moja glavna dejavnost osredotočena na B2B sektor, kjer ustvarjam večino prihodkov. Upravljanje spletne trgovine je zdaj v rokah zunanje pogodbene menedžerke.

Nadaljnji cilji spletne trgovine vključujejo optimizacijo za višje pozicije na dodatnih trgih, s končnim ciljem prodaje celotne spletne strani konkurenčnemu podjetju.

Večina prometa naše spletne trgovine, kar 95%, izhaja iz optimizacije spletnih strani za iskalnike (SEO). To poudarja uspešnost naših pristopov k digitalnemu marketingu in pripomore k večji prepoznavnosti naše trgovine. Poleg tega je velik del postopkov pakiranja in logistike avtomatiziran, kar omogoča učinkovito in zanesljivo izvajanje naročil, hkrati pa zmanjšuje potrebo po ročnem delu in s tem povečuje produktivnost trgovine.

Poslovni načrt
Izdelava spletne trgovine
SEO optimizacija spletne strani
Email marketing

Pošljite povpraševanje

Error: Contact form not found.